Φίλες και Φίλοι Συμπολίτες,

Η ώρα της Δημοκρατίας πλησιάζει. Είναι η ώρα του πολίτη για να επιλέξει ελεύθερα τους αντιπροσώπους του. Η καθεμία, ο καθένας θα ζυγίσει τις επιλογές της/του, έχοντας κατά νου τις θέσεις που  προτάθηκαν  από τους υποψήφιους βουλευτές της Επαρχίας μας και την μέχρι σήμερα πορεία τους.

Με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, έχω θέσει ενώπιόν σας την πολιτική μου πρόταση, που στηρίζεται στην εντιμότητα, στην αμεσότητα  και στην ειλικρίνεια. Στην πλήρη ταύτιση λόγων και πράξεων.

Έχω μοιραστεί μαζί σας τις σκέψεις αλλά και  τις ανησυχίες μου. Προσβλέπω στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην ανάπτυξη και ευημερία, στις ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους και σε έναν ελπιδοφόρο ορίζοντα για τους νέους μας, μέσα σε ένα κράτος δικαίου, που σέβεται και προστατεύει τους Συνταγματικούς Θεσμούς.

Ιδιαίτερα, καλώ τους νέους ανθρώπους, την γενιά στην οποία ανήκει το αύριο, να διεκδικήσουμε συλλογικά όσα τους ανήκουν.

Οι στόχοι για τους οποίους προσδοκώ να αγωνιστώ:

  1. Πρώτιστο μέλημα παραμένει η απελευθέρωση της πατρίδας μας, η κατάργηση του διαχωρισμού και της κατοχής και η ενίσχυση της άμυνάς μας.
  2. Εφαρμογή πλήρους διαφάνειας και μηχανισμών για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, σε ένα υγιές πολιτικό σύστημα.
  3. Εκσυγχρονισμός της δημόσιας υπηρεσίας για γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών.
  4. Εκσυγχρονισμένο και ανεξάρτητο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων για εργοδότες, εργαζομένους και συνταξιούχους.
  5. Σύγχρονο, ευρωπαϊκό, αναβαθμισμένο και αποτελεσματικό σύστημα υγείας, με την χαμηλότερη οικονομική συνεισφορά των πολιτών.
  6. Έμφαση στην παιδεία και στην ψηφιακή μάθηση, που θα προσφέρει στους αυριανούς πολίτες ουσιαστική κατάρτιση και κατεύθυνση στους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και του επαγγελματικού προσανατολισμού του μέλλοντος.
  7. Στήριξη και εξάλειψη των διακρίσεων των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων.
  8. Ουσιαστικός προγραμματισμός και στήριξη της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, της αξιοποίησης των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
  9. Ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης με την ανάπτυξη της πολιτισμικής δραστηριότητας της Πάφου μας. Προβολή του ιστορικού, αρχαιολογικού και λαογραφικού πλούτου της.
  10. Προστασία του περιβάλλοντος με προτεραιότητα στην πράσινη ανάπτυξη.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν την Πάφο μας μοναδική. Αξίζει να υποβληθούν προτάσεις και να στηριχθούν δράσεις που θα αναδεικνύουν, θα προάγουν και θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας.

Έχω όραμα, βούληση και προσδοκίες για την Επαρχία μας και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για εκείνα που δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

Καλή ψήφο!